Studievereniging Business, IT en Management

Visie studievereniging

Via meerdere commissies draagt studievereniging connect een bijdrage aan de studie Business, IT en management en het inspireren van young professionals. Om de juiste wegen in te slaan is de mening van onze studenten leidend. Continu probeert studievereniging connect een tussenweg te vinden om het gezellig en leerzaam tegelijk te houden.

Wij horen graag van studenten en young professionals wat voor ideeën zij hebben. Dit bepaald welke koers studievereniging connect in zal varen.

Samen sterk

Een brug tussen de ICT en het bedrijfsleven vorm je niet alleen. Door samen te werken komen we verder en is er meer mogelijk. Uit ervaring is gebleken dat samen leren en het behandelen van de materie leidt tot betere resultaten.

Studievereniging connect maakt het mogelijk om bijlessen te verkrijgen van ouderejaars studenten, maar gaat ook verder dan dat. Studievereniging Connect biedt uitgebreide advisering & coaching, maar ook hoe je zelf kunt adviseren en coachen. Dit zorgt ervoor dat we, met onze hechte vereniging, elkaar verbeteren.

Internationalisering

Internationalisering kunnen we niet meer omheen. Echter is dit begrip veel te groot om zomaar te implementeren. Bij studievereniging connect hebben wij een internationale mindset. Hiermee bedoelen wij dat we globale mogelijkheden tegen elkaar afwegen en op de juiste momenten hierop inspelen.

Als lid is het mogelijk om, met hulp, internationale projecten te starten in samenwerking met buitenlandse hogescholen/universiteiten.

Persoonlijke ontwikkeling

Een studie doe je voor jezelf en voor niemand anders. Voor een publiek spreken is voor velen lastig; als bim’er wordt dit wel van je verwacht. Hoe ga je hier mee om? Hoe vertel je je baas of een klant assertief maar correct dat hetgene dat diegene wil niet gaat gebeuren?

Door het verzorgen van Gastcollege’s en andere activiteiten willen wij ervoor zorgen dat studenten als mens en professional completer worden. Wanneer je klaar bent met je studie heb je hard gewerkt voor je diploma, maar met jou 80 anderen. Door je persoonlijk te ontwikkelen maak je het verschil.

Lid worden!