Visie


Visie Studievereniging Connect

Via meerdere commissies draagt Studievereniging Connect een bijdrage aan de studie Business, IT en Management en het inspireren van young professionals. Om de juiste wegen in te slaan, is de mening van onze studenten leidend. Continu proberen wij een tussenweg te vinden om het gezellig en leerzaam tegelijk te houden.

Wij horen graag van studenten en young professionals wat voor ideeën zij hebben, want dit bepaalt welke koers Studievereniging Connect in zal varen!


Samen sterk

Een brug tussen de ICT en het bedrijfsleven vorm je niet alleen. Door samen te werken komen wij verder en is er meer mogelijk. Uit ervaring is gebleken dat samen leren en het behandelen van de materie, leidt tot betere resultaten.

Studievereniging Connect maakt het mogelijk om bijlessen te verkrijgen van ouderejaars studenten, maar gaat ook verder dan dat. Zo bieden wij ook uitgebreide advisering & coaching en hoe je zelf kunt adviseren en coachen. Dit zorgt ervoor dat wij, met onze hechte vereniging, elkaar kunnen verbeteren.


Internationalisering

Internationalisering kunnen wij niet meer omheen, echter is dit begrip veel te groot om zomaar te implementeren. Bij Studievereniging Connect hebben wij een internationale mindset. Hiermee bedoelen wij dat we globale mogelijkheden tegen elkaar afwegen en op de juiste momenten hierop inspelen.

Als lid is het mogelijk om met hulp internationale projecten te starten, in samenwerking met buitenlandse hogescholen/universiteiten.


Persoonlijke ontwikkeling

Een studie doe je voor jezelf en voor niemand anders. Voor een publiek spreken is voor velen lastig; als BIM’er wordt dit wel van jou verwacht. Hoe ga je hier mee om? Hoe vertel je je baas of een klant assertief, maar correct dat hetgene dat diegene wil niet gaat gebeuren?

Door het verzorgen van gastcolleges en andere activiteiten, willen wij ervoor zorgen dat studenten als mens en professional completer worden. Wanneer je klaar bent met je studie, heb je hard gewerkt voor je diploma maar met 80 anderen. Door je persoonlijk te ontwikkelen maak je het verschil.

 

 

Lid worden!