Studievereniging Business, IT en Management

Studievereniging connect is een jonge en ambitieuze studievereniging sinds 2018.

Wie wij zijn

Studievereniging voor de opleiding BIM aan Avans Hogeschool te Breda.

Naast onze opleiding Business, IT en Management organiseren wij evenementen en activiteiten met een doel. Wij verbinden verschillende professionals en studenten uit ons domein met elkaar.

Connect ons

Het verhaal achter studievereniging connect

Een nieuw jaar, een nieuwe studievereniging met een fris bestuur. Velen starten of hervatten hun BIM opleiding; maar vanaf nu met hulp.

Studievereniging connect ondersteund leden zowel binnen als buiten het curriculum. Verzamelde feedback van de studenten wordt vervolgens ingezet om bij de leraren & academie een duidelijker beeld te schetsen van wat er speelt.

Activiteiten en evenementen

Wij creëren mogelijkheden voor studenten en organisaties.

Wij streven ernaar om ons netwerk uit te breiden. Door middel van gastcollege's, borrels of inhousedagen proberen wij voor studenten een beter beeld te creëren over toekomstige mogelijkheden.

Neem contact met ons op om onze activiteiten bij te wonen!

Connect ons

Daan Woestenenk

Voorzitter

Door samen te werken kunnen we nieuwe deuren voor elkaar openen. Zo kunnen we elkaar ondersteunen van studie tot carrière. Uitdaging is mijn drijfveer, elke dag weer!

Jop van Wijnen

Penningmeester

Naast de financiën beheren streef ik ernaar om meer samenwerking tussen studenten bereiken. Daarom vind ik het leuk om onderdeel van SV Connect te mogen zijn.

Fenna van Gurp

Secretaris

Samenwerking, innovatie en het laten groeien van een community zijn belangrijke aspecten waar ik me graag voor inzet! SV Connect is voor mij een groot onderdeel van de opleiding BIM.

Esmée Kiffen

Activiteiten Commissie

Samenwerken en netwerken staat centraal bij ons. Het is erg mooi dat ik hier een onderdeel van kan zijn door verschillende activiteiten te morgen organiseren

Ihsane Azarkan

Communicatie Commissie

Communicatie gaat niet zozeer over zenden & ontvangen maar over begrijpen & verbinden. Ik houd mij bezig met de communicatie zowel binnen de opleiding BIM als erbuiten.

Lid worden!